• Aika Matka – Voice kuoro 25 vuotta! Juhlakonsertti 4.5. klo 18, Hankasalmen Monitoimitalolla
  • Aika Matka – Voice kuoro 25 vuotta! Juhlashow 18.5. klo 18, Juhlatalo Juurikkasaari, Jyväskylä

Vuosi 1999 – ensimmäinen jakso Salkkareita, viimeinen vuosi ennen milleniumia, chocker-korut ja matalat farkut olivat in, sekä tietysti Voicen ensisävelet kajahtivat ilmoille! 🎶

Jo 25 vuotta on vierähtänyt siitä, kun Tarja Erkkilä kasasi Hankasalmella joukon nuoria laulajia mukaan kuoroonsa. Matkan varrelle on mahtunut niin Suomen paras kuoro -kisan voitto, lukuisia keikkoja ja konsertteja, sinkkubiisejä ja levyjä sekä ennen kaikkea mahtavaa meininkiä ja mukaansatempaavia pop- ja rock-biisejä kuorosovituksina ja bändin säestyksellä!

Nyt Voice on jo kokeneen nuoren aikuisen iässä! Kulunut 25 vuotta on ollut aikamoinen matka ja siinä, jos missä on aihetta juhlaan! 💃🏻 Me viemme sinut bändimme kanssa musiikilliselle aikamatkalle, joka kattaa biisejä koko 25-vuotisen taipaleemme ajalta aina 1960-luvulta 2020-luvulle.

Juhlakeikalla ja -konsertissa kuullaan kuorosovituksina ja bändin säestyksellä biisejä mm. Michael Jacksonilta, Queeniltä, Ed Sheeranilta, Vesterinen yhtyeeltä ja Johanna Kurkelalta.

Juhlakeikka + halutessasi ilallinen Säynätsalon Juurikkasaaressa

Lähde yksin, kaverin tai vaikka koko työporukan kanssa näihin kevätkarkeloihin nauttimaan musiikista sekä sen kyljessä halutessanne myös keväisestä ja kevyestä illallisesta! Baari on auki koko illan ja keikan jälkeen iltaa jatketaan levyltä soitettavien hittibiisien tahtiin. Let’s go! Dinner klo 16, showtime klo 18.

Liput ennakkoon Livetosta

Hinnat:

  • 25 € (+ palvelumaksu) (pelkkä show)
  • 50 € dinner + show -paketti (+ palvelumaksu) (sis. keikan + keväisen, kevyen illalliskattauksen), tarkempi menu ilmoitetaan myöhemmin. Huom! Muistathan tehdä haluamallesi porukalle pöytävarauksen erikseen Juurikkasaaresta!

Halutessasi voit tilata myös väliaikatarjoiluja Juurikkasaaresta sähköpostilla: myynti@juurikkacatering.fi, p. 050 5957470

Kesto n. 2,5 tuntia (sis. väliaika)

Juhlakonsertti Hankasalmella 4.5.2024 klo 18

Myös Hankasalmella pääset kuulemaan ja näkemään 25-vuotisjuhlashowmme. Mukana vanhojen ja nykyisten kuorolaisten yhteisnumero ja esillä on kattavasti Voicen historiaa. Väliajalla lipun hintaan kuuluva kahvitus.

Liput myydään ovelta:

  • 15€ (sis. konsertti + kahvitus)
  • Alennuslippu 10 € (alennusryhmään kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, ja nuoret 12-17-v., sis. konsertti + kahvitus)
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia (sis. väliajan).

Jos haluaisit Voicen esiintymään johonkin tilaisuuteen tai tapahtumaan, löydät ohjeet ja yhteystiedot sivulta Tilaa meidät esiintymään