Tue Voicen toimintaa liittymällä Taustakuoroon!

Taustakuorolainen on Kuoroyhdistyksemme kannatusjäsen. Vastineeksi tuestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua maksutta kuoromme itse järjestämiin konsertteihin.
Ja tietenkin olet merkittävässä roolissa mahdollistamassa kuoromme toimintaa jatkossakin!

Liittymishinta on 40 €.
Kannatusjäsenyys on voimassa sen kalenterivuoden loppuun saakka, jonka aikana maksat kannatusjäsenmaksun. Jäsenyys ostetaan verkkokauppamme kautta.

Voicen verkkokauppaan pääset tästä (sivu avautuu uuteen välilehteen).

Kannatusjäsenyyden ehdot

Liittymällä kannatusjäseneksi hyväksyt Kuoroyhdistys Voice ry:n säännöt. Voit lukea ne sivulta Kuoroyhdistys Voice ry.

Kannatusjäseniltä kerätään yhdistyslain edellyttämät henkilötiedot. Rekisteriä ylläpidetään Yhdistysavain-palvelussa ja tietoja käsitellään GDPR huomioiden. Tästä pääset lukemaan yhdistyksemme tietosuojaselosteen.

Kannatusjäsenyys on henkilökohtainen eikä etua voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Halutessasi voit maksaa useita kannatusjäsenmaksuja, mutta voimme myöntää vain yhden jäsenyyden ja yhden edun per henkilö.
Voit maksaa kannatusjäsenmaksun toisen henkilön puolesta, mutta tällöin maksaessa tulee ilmoittaa kannatusjäseneksi liittyvän henkilön tiedot jäsenrekisteriämme varten.

Kannatusjäsenmaksun suuruuden päättää Kuoroyhdistys Voice ry:n vuosikokous. Voimassa oleva kannatusjäsenmaksun hinta ilmoitetaan kuoron kotisivuilla sekä verkkokaupassamme. 

Kannatusjäsenyys on voimassa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun (31.12.). Kannatusjäsenyyden voi maksaa aikaisintaan 1.1. ja viimeistään 31.12. kuluvan vuoden osalta. Kannatusjäsenyyden hinta on sama riippumatta siitä, missä vaiheessa vuotta se maksetaan. 

Kannatusjäsenmaksuja käytetään Kuoroyhdistys Voice ry:n ylläpitämän Voice-kuoron perustoiminnan tukemiseen. Toimintaamme ovat mm. säännöllinen harjoittelu, esiintymiset, konserttien järjestäminen sekä kuoromusiikin äänitys- ja julkaisu.

Vastineeksi tuestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua maksutta kuoromme itse järjestämiin konsertteihin. Pääsääntöisesti järjestämme itse ainakin yhden joulukonsertin.
On myös mahdollista, ettei itse järjestettyjä konsertteja kalenterivuoden aikana ole.
Mikäli emme järjestä konserttia, ei etua ole kyseisenä vuonna tarjolla. Korvaavaa etua emme valitettavasti voi tarjota eikä etua voi siirtää seuraavalle vuodelle.  

Kannatusjäsenille voidaan kohdentaa viestintää sähköpostitse. Mikäli saat meiltä sähköpostia, mutta et halua vastaanottaa niitä jatkossa, voit perua tulevat viestit toimimalla sähköpostissa olevan ohjeistuksen mukaisesti.